Sida 1 av 1

SUB 9 VR 2019

InläggPostat: 2018-07-05 23:21
av AndPap
Nummerlappen sitter fortfarande kvar på cykeln från årets Vätternrunda, en runda som kändes som en låååång uppförsbacke, men knappt hade jag kommit i mål förrän det började pratas om Vättern 2019.

För egen del känner jag starkt att jag vill ta ett steg tillbaka och göra något som inte är absolut på gränsen för vad jag kan klara av.

Att cykla Vättern på Sub9 är ingen lätt sak, det är något många vill göra och något som ligger inom räckhåll för många, både män och kvinnor, om de tränar rätt och kör tillsammans med en stor grupp som kör som ett lag. Jag känner 2-3 personer som inte är Lygnare som skulle kunna tänka sig en sådan resa och jag skulle väldigt gärna göra det tillsammans med dem. Det är ett kul sätt att bygga vidare på vänskap och lära känna nya sidor av varandra. Jag hoppas att fler erfarna Lygnare vill göra en sådan resa med frun, dottern, grannen, polaren eller kollegan!

Ni fattar tanken, en blandad grupp på mellan 20 och 30 personer där vi delar med oss av våra gemensamma erfarenheter och styrkor, lägger mycket fokus på att cykla säkert, energieffektivt och ha kul tillsammans.

Jag (Andreas Papagiannis) och Sebastian Linke kommer dra i trådarna och organisera denna SUB9-satsning. Detta vill vi:
xUnder våren kommer vi ha 7-10 gemensamma träningar och det är en förutsättning att man är med på majoriteten av dem. Under dessa träningspass kommer vi lägga mycket fokus på att köra säkert, energieffektivt och så småningom snabbt och nästan ALLTID med ett leende på läpparna.
xVinterträning sköter man själv, men jag hoppas att vi även denna vinter skall kunna köra stentuffa WattBike-pass på STC en gång i veckan.
xAtt deltagarna är eller blir medlemmar i Lygnens Venner 2018 och 2019.

Så, sprid ordet och prata med era cykel- och tränings-vänner. Maila intresse och frågor till andreaspapagiannis@hotmail.com

Vid tangenterna, Andreas Papagiannis