Brev till SCF ang stridigheter

Här kan du läsa nyheter om Lygnens Venner och annan viktig information från klubben

Brev till SCF ang stridigheter

Inläggav Thomas Franzén » 2008-09-16 23:17

Följande mail har just skickats till SCF styrelse:

Malin Lind och Thomas Franzén skrev:
Till ledamöterna i SCF styrelse.
F.K. till ett urval av cykelklubbar

Hej!

De senaste dagarna har vi nåtts av informationen att ordföranden i SCF, Anders Björklund har avgått.

Skriverierna om detta tillsammans med den information som tidigare låg på SCF hemsida tyder på starka motsättningar inom styrelsen och att detta förlamar dess arbete. Dessvärre lyser informationen från den övriga styrelsen med sin totala frånvaro. Varför undrar vi. Tycker SCF styrelse inte att medlemsorganisationerna skall hållas informerade om så här viktiga händelser?

Vi tycker inte denna tystnad kan accepteras. Styrelsen är tillsatt av medlemsorganisationerna på vars mandat man sitter. Nu florerar allsköns rykten och skriverier i media, på bloggar och på forum. Att schismen inom styrelsen skadar svensk cykling hoppas vi att alla förstår, vi hoppas också att styrelsen förstår att frånvaron av relevant information är minst lika skadlig.

Vi vet inte vad som hänt, vad motsättningarna grundar sig på, eller hur styrelsen tänker när ingen som helst information kommer. Tvärtom, verkar styrelsen sluta sig ännu mer eftersom den avgående ordförandens inlaga om vad som hänt nu tagits bort från SCF hemsida.

Vi vill med detta mail kraftfullt uppmana SCF styrelse att utan dröjsmål ge medlemsorganisationerna full insyn i vad som hänt, ett lika självklart som rättvist krav från oss som cykelklubb och medlemsorganisation.

För övrigt vill vi passa på att påminna er om ett brev vi skickade till SCF styrelse för 2 månader sedan, angående brister i hanteringen av för oss som annonsör utlovad distribution av Motionskalendern. Även i detta fall lyser svaret med sin frånvaro.

Som sagt, vad händer? Ut med språket vänner, vi väntar!

Med vänlig hälsning

Malin Lind
Ordförande

Thomas Franzén
Vice ordförande

Lygnens Venner
Bild Om man inte är ute & cyklar så kommer man ingen vart.......
Användarvisningsbild
Thomas Franzén
 
Inlägg: 654
Registrerad: 2005-12-04 22:30
Ort: Göteborg
Förnamn: Thomas
Efternamn: Franzén

Återgå till Information från Lygnens Venner

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron