Endast 15 % kvar av elfordonspremien!

Här kan du ställa frågor och ge svar om träning, kost, mekartips osv. Skriva köpes/säljes/bytes/lånas annonser. Tipsa andra cyklister om allt ifrån prylar, cykelrundor, härliga backar, affärer eller hemsidor - ja, allt som är cykelrelaterat.

Endast 15 % kvar av elfordonspremien!

Inläggav M.Meyer » 2018-09-06 09:10

Du har väl inte missat elcykelpremien, den så kallade elfordonspremien? Tack vare elfordonspremien får alla som köper en ny elcykel tillbaka 25 % av inköpskostnaden upp till 10 000 kronor. Det har därmed aldrig funnits ett bättre tillfälle att köpa elcykel som nu!

Elfordonspremien infördes av vår regering för att få fler människor att byta bort bilen mot mer miljövänlig alternativ. Genom att få fler människor att byta bort bilen kan vi minska utsläppen av både CO2 och partiklar samtidigt som vi blir mindre beroende av fossila bränslen.

Om du går i tankarna att köpa elcykel kan det vara en smart idé att slå till snarast. Av den totala budgeten på 386 miljoner kronor för 2018 fanns endast 60 miljoner kvar den 4 september. Med fyra månader kvar av året finns alltså endast 15 % kvar av budgeten.
M.Meyer
 
Inlägg: 1
Registrerad: 2018-09-05 22:46
Förnamn: Michael
Efternamn: Meyer

Återgå till Nyttig information, tips, råd och annonser

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst