Lygnartåget 2019

Forum för Lygnens Venners deltagande på Vätternrundan. Om anmälan, startgrupper, resa, boende, träning och subgrupper etc.

Lygnartåget 2019

Inläggav Mikeryd » 2019-06-16 11:39

Tredje gången jag åkte med lygnartåget till Motala och tredje gången all fungerade helt felfritt. Denna gång var jag dessutom så trött på hemvägen att jag somnade redan innan avfärd och vaknade vid stoppet i Falköping.

En stor eloge till Claes-Göran och hans team som roddat med alla detaljer, resenärer, cyklar och kontakterna med leverantörer och Bergslagarna!

En lika stor eloge till Klas Utbult och Emelie samt deras vänner och släktingar som fixade langningsservicen och som fungerade helt felfritt.

Ett helt perfekt sätt att resa, bo och umgås!
Bilagor
IMG_0253.jpeg
IMG_0253.jpeg (152.14 KiB) Visad 1271 gånger
IMG_0252.jpeg
IMG_0252.jpeg (149.82 KiB) Visad 1271 gånger
IMG_0256.jpg
IMG_0256.jpg (90.43 KiB) Visad 1271 gånger
Användarvisningsbild
Mikeryd
 
Inlägg: 606
Registrerad: 2012-05-21 19:18
Ort: Sävedalen
Förnamn: Mikael
Efternamn: Rydström

Re: Lygnartåget 2019

Inläggav Claes-Göran Andersson » 2019-06-18 12:06

Hej

Tåggeneralen vill bara tacka alla som hjälper till med vårt Lygnartåg. Det är mycket jobb bakom kulisserna innan avfärd. Magnus och undertecknad har kontakten med Bergslagarna runt alla tågaktiviteter, tillstånd etc. Magnus roddar alla bokningar och allokering av kupéer. Anders Bergvall sitter i Stockholm numera men hjälper oss med allt runt Lygnartågets hemsida och anmälningsfunktion.
Alla förberedelser innan med iordningställande av resandekuvert, lastning av tåget och avlastning på söndag em. när vi är tillbaka i Götet fixas av Magnus Olsson, Peter Jonsson, Hans Carlberg, Rolf Lindkvist och CG

CG roddar alla kontakter och kommunikation och håller i planeringen av hela arrangemanget. Det är inköp av alla förnödenheter i barvagnen. Se till att alla prylar som behövs på tåget blir ihop plockade i lokalen för transport till tåget etc.

Det är kontakter med Vätternrundan med Gunilla "VD" och övriga som hjälper oss med cykelförrådet, Duschar etc. Tack till Patrik Korall och Hans Kempe. Inte att förglömma Gunilla som städar duschar etc.

Sportspec som är med på tåget och sedan jobbar och hjälper våra cyklister med mek. jobb hela fredagskvällen. Tack till Micke, Jacob och övriga på SportSpec för ett mycket uppskattat jobb.

Bergslagarna driver vårt tåg och ser till att allt tekniskt och tillstånd fungerar + att de roddar all mat på tågresan. Tack till Roger, Morrgan och Edwin som roddar sin personal för hela driften..

Tack till våra volontärer som arbetar på tåget under hela resan Rolf Lindkvist, Örjan Isberg, Anna-Carin Tonnvik, Bengt Tonnvik och Mattias Johansson.

Tack till alla som reser med vårt miljövänliga alternativ till Motala, många år efter år!

//CG
"He is able who thinks he is able!"
Användarvisningsbild
Claes-Göran Andersson
 
Inlägg: 3720
Registrerad: 2006-04-25 13:53
Ort: Partille
Förnamn: Claes-Göran
Efternamn: Andersson


Återgå till Vätternrundan

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron