Vårkickoff på Mallorca 2020 med medlemsrabatt

Här hittar du Lygnens Venners kommande och genomförda träningspass och träningsläger, med kartor, information och träningsberättelser.

Vårkickoff på Mallorca 2020 med medlemsrabatt

Inläggav andale » 2019-11-17 11:24

Erbjudande till alla medlemmar i Lygnens Venner från CYKELRESOR.COM:
Vårkickoff på Mallorca med medlemsrabatt


Redan 2010 ordnade CYKELRESOR.COM det första lägret till Mallorca med Lygnens Venner och sedan dess har 20-45 Lygnare varje år valt att resa till Mallorca för att möta våren och värmen på Mallorca med företaget. 2020 är det alltså 11 året som man arrangerar spännande, roliga och formlyftande cykelresor.

Under 2020 erbjuder företaget en rabatt på 500 kr/person för alla medlemmar i Lygnens Venner för vårlägret på Mallorca.

Genom åren har de flesta Lygnare framförallt utnyttjat påskhelgen för sitt läger. Nästa år ligger påsken i första delen av april med påskveckan v. 16 och påskafton den 11 april.
Vill du hellre resa en annan period startar CYKELRESOR.COM:s arrangemang redan söndag 29 mars med dagliga cykelrundor i tre olika längd- och fartgrupper ledda av våra rutinerade och seriösa cykelguider och sen kör vi i hela fem veckor ända fram till 3 maj.
Hos CYKELRESOR.COM väljer du själv hur länge och när du vill resa. Allt är möjligt - 4 dygn eller tre veckor, kom på en tisdag och res hem på en lördag etc. De vet att ni cyklister vill ha det precis så och det vill dom också!
Till våren flyger du direkt från Landvetter till Mallorca antingen med Norwegian (måndag-onsdag-lördag), SAS (lördag) eller Ryanair (onsdag och söndag).

All info om Mallis till våren hittar du på CYKELRESOR.COM:s hemsida HÄR. Paketpriserna till Mallorca med flyg från Landvetter hittar du HÄR och notera då att på paketpriserna avgår 500 kr/person som medlem i Lygnens Venner. Anmäler dig gör du HÄR, och glöm inte att notera att du är medlem i Lygnens Venner. Du kan också mejla till lars-inge@cykelresor.com eller ringa honom på 0708-27 33 93.
/Anders
Användarvisningsbild
andale
 
Inlägg: 515
Registrerad: 2009-09-14 10:47
Förnamn: Anders
Efternamn: Alexandersson

Återgå till Lygnens Venners träning

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron