Scott1000bosses 27april

Forum för Lygnens Venners deltagande i motionslopp och tävlingar i Sverige och utomlands. För samordning av anmälan, resa och boende etc.
Post Reply
User avatar
martin linde
Posts: 483
Joined: 2005-12-12 23:37
Fornamn: Martin
Efternamn: Linde
Location: Göteborg

Scott1000bosses 27april

Post by martin linde »

Sugna på att testa ett riktigt cyclosportif ?
Scott1000bosses är lite av säsongspremiär för dessa "motionstävlingar", och för Lygninon Etranger har det blivit lite av tradition att testa formen inför sommarans utmaningar. Banan går i de vackra Lyonbergen alldeles utanför stan, och vid denna tid har dom blivit sådär härligt grönskande. Längsta distansen är 139km med totalt 2800m stigning.
Logi finns hos undertecknad, och enklast tar man sig hit genom att leta upp något lågprisflyg. tex brukar man kunna hitta Lufthansa för runt 2000kr om man är ute i tid. Anmälan till loppet kan göras på nätet eller på plats dagen före. (glöm inte fixa ett läkarintyg)
Mer info om loppet hittar ni på http://www.scott1000bosses.com
Välkomna ner att testa, detta är en höjdare. Dessutom sista chansen om ni önskar logi eftersom jag flyttar hem till götet i maj.

Martin
User avatar
Mikael Virtanen
Posts: 391
Joined: 2006-01-31 11:14
Location: Mikael Virtanen

Post by Mikael Virtanen »

Är grymt frestad men får nog inte ihop det ändå. Men ser fram emot fler sådana här cyclosportif-möjlgheter. Välkommen tillbaka till Göteborg i maj!
2008 kan nog bli en rätt fin cykelsäsong även här, med en förhoppningsvis tidig säsongstart. Men hur går det med lygnionen när härföraren är på annan ort?
Mikael
User avatar
martin linde
Posts: 483
Joined: 2005-12-12 23:37
Fornamn: Martin
Efternamn: Linde
Location: Göteborg

Post by martin linde »

Ni som är nyfikna på hur det ser ut kring detta lopp kan med fördel kolla in onsdagens etapp av Paris - Nice, Fleurie - Saint Etienne. Man kommer att passera ett flertal ställen som vi även kör igenom på detta lopp. Tex Pollionnay, Vaughneray, Thurins och St. Martin en Haut.
Önskar er en god TV stund.
/Martin
Post Reply