Två platser kvar till Mallorca

Det finns två platser kvar i gruppbokning med Berlin Air till Mallorca. Flyget går från Köpenhamn direkt till Mallorca. En turistbuss kommer att transportera oss från Göteborg (ca. kl 12) till Köpenhamn 2/4 och när vi kommer hem 14/2 väntar en buss på att köra oss från Köpenhamn tillbaka till Göteborg.

Om du är intresserad, ta kontakt med Cykelresor.com direkt: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Giro d'Italia, CYCLING FOR ALL

Nu har vi anmält oss till detta motionslopp med tillhörande Danskt gemyt och Giro-start i Danmark. 

Motionsloppet Giro d'Italia CYCLING FOR ALL, långa banan 119 km.

Vi kan bli fler Lygnare som kör ihop, hittills är vi bara 6-8 lygnare anmälda.

Läs mer: Giro d'Italia, CYCLING FOR ALL

Anmälan till tåget är i gång

Lygnartåget 2012 anmälan startad!

Just nu (12/6) är alla reserverade sovplatser fullbokade men det finns 14 platser kvar för ospecificerad plats i sov- och sittvagnar, 400 kr enkelväg, 650 kr t/r.

Vi kör tåget 2012 Det är nu klart med uppställningen i Motala som ni ser på hemsidan nedan. Vi vill be er att anmäla er så fort som möjligt på Tågsidan, där gör ni även betalningen. Följ anmälan steg för steg.

Länk till: Betalningsrutin vid anmälan

Det kommer att finnas ett enda alternativ från och med nu och det är att tåget står i Motala därmed också övernattnig på tåget.

Senaste info på: www.lygnartaget.se

Du håller dig bäst à jour genom att alltid surfa till Lygnartågets egen hemsida.

Vår ide är att oavsett ordnat boende eller inte kan man åka med tåget. Hoppas att så många som möjligt är på! Vi kommer att ha sovplatser på hemresan till alla som det ser ut just nu!

Extra information