Häng med CYKELRESOR.COM till Alperna och Tour de France 15 - 20 juli

Bara 5 platser kvar!

Som medlem och sponsor i Lygnens Venner vill vi gärna erbjuda alla i klubben ett specialerbjudande för att hänga med oss (CYKELRESOR.COM) till Alperna och Tour de France. Alla medlemmar som hänger med får 250 kr i rabatt (hittills 2 Lygnare som bokat) och blir det mer än 5 personer får dessa totalt 500 kr avdrag på priset. Men skynda på, det finns bara 5 platser kvar idag 3 juni och senaste bokningsdag är 10 juni!

All info och bokar gör du på www.CYKELRESOR.COM – VÄLKOMMEN!

 

VI TESTAR PROFFSENS ALPTOPPAR!

Vi (CYKELRESOR.COM) och alla våra glada cyklister/kunder cyklar upp i bergen och ser när Tourvinnarna Cadel Evans och spanske favoriten Alberto Contador, Sky:s stora hopp Chris Froome, Norges hjältar Edvald Boasson Hagen och Thor Hushovd, spurtraketen Mark Cavendish och vårt eget hopp Fredrik Kessiakoff i den rödprickiga bergatröjan?, spänner vaderna och svischar förbi uppför topparna.
Dagen innan testar du samma berg med din egen cykel och ser om du kan sprätta iväg lika lätt som proffshjältarna!


ALPE D'HUEZ EN HÄRLIG FEST!

På torsdag 18 juli körs Tourens kanske mest spektakulära etapp någonsin. Det är dags att fira Tourens 100-årsjubileum med att låta proffsen attackera stigningen upp till målet i Alpe d'Huez på 1 850 m, inte en gång utan två! Vi är självfallet på parkettplats i en av de mytiska 21 serpentinsvängarna och ser när världens bästa cyklister kommer flygande uppför. Jo de har garanterat lika mycket mjölksyra som vi hade när knäckte berget!
Det blir en mäktig folkfest med över 500 000 glada cykelfans och vi kommer att skrika oss hesa för att heja fram vår egen världsartist Fredrik Kessiakoff. Har han lika fin form som 2012 är han säkert med och tampas om dagens etappseger och vem vet detta år i den rödprickiga bergatröjan ända till Paris?!
I botten på bilden här nere ser du starten på stigningen i Bourg d'Oissans och allra längst upp lilla alpbyn Alpe d'Huez. Här i mellan är det 13,8 km, 21 häftiga serpentinsvängar och tuffa 8,1% i medellutning. Allra brantast är det i de två första serporna med 12% lutning - puuuuuh!

Alpe d’Huez med de 21 häftiga serpentinerna

INFO OM DEN HÄFTIGA TOUR DE FRANCE RESAN

Kika in på www.CYKELRESOR.COM, där hittar du all info om tidsprogram, upplägg, cyklingen, etapperna, priset och en hel del härliga bilder. Vill du ha ännu mer ”kött på benen” når du mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 0708-27 33 93.
Måndag 3 juni finns bara 5 platser kvar på denna häftiga resa så det är ”först till kvarn” som gäller.

VI HÄLSAR ALL LYGNARE VARMT VÄLKOMNA!

Extra information