Klubbmästerskap i partempo 2013

Nu är det dags för årets upplaga av klubbmästerskapet i partempo! I år blir det 5-årsjubileum och vi använder samma fina tempobana som förra året. Vi kör på småvägar med minimal trafik norr om Åsa och öster om järnvägen och gamla E6. Efter en knapp mil är det vändpunkt i det korta branta lilla motlutet vid järnvägsviadukten. Start och mål är 100 meter öster om rondellen vid Åsas norra infart och alltså vändpunkt efter ca. 9.5 km och samma väg tillbaka. Banan är ca. 19,1 km och vi kör på söndag 22 september med första start kl. 10.00.

Förra årets klubbmästare

Förra årets klubbmästare


Information om hur ni anmäler er finner ni här.

För övriga frågor och diskussion, se forumtråden.

Klubbmästerskap i partempo 2014

Nu när det är slut på de flestas semester är det åter dags för inbjudan till Klubbmästerskapet i partempo. I år kör vi för 6:e gången på raken och i år går vi tillbaka till 2012 års fina tempobana. Det är småvägar med minimal trafik norr om Åsa och öster om järnvägen och gamla E6. En rejäl klassisk tempobana med härliga rakor, öppen för vind och minimalt med stigningar. Efter en knapp mil är det vändpunkt i det korta branta lilla motlutet vid järnvägsviadukten. Start och mål är 100 meter öster om rondellen vid Åsas norra infart och alltså vändpunkt efter ca. 9.5 km och samma väg tillbaka. Banan är ca. 19,1 km och vi kör alltså på söndag 21 september med första start kl. 10.00.

 p9220947

Förra årets klubbmästare


Information om hur ni anmäler er finner ni här.

För övriga frågor och diskussion, se forumtråden.

Sportspec och Lygnens Venner fortsätter samarbetet 2018/2019!

Sportspec erbjuder ett stort och handplockat sortiment av cyklar och delar från ledande varumärken, bikefit och erfarna cykelmekaniker. För dig som Lygnens Venner medlem, dvs. har betalat in 2018/2019 års medlemsavgift, innebär det följande:
 
15% på allt cykelrelaterat inkl. cyklar och verkstadsarbeten. Sportspec kommer även att erbjuda 50% rabatt på all bikefit till medlemmar.

Rabattsatserna gäller enbart det cykelrelaterade sortimentet, samt att rabatten är riktad mot den enskilde medlemmen.

 

 
Sportspec AB
Mölndalsvägen 77

Extra information