Klubbmästerskap i partempo 2013

Nu är det dags för årets upplaga av klubbmästerskapet i partempo! I år blir det 5-årsjubileum och vi använder samma fina tempobana som förra året. Vi kör på småvägar med minimal trafik norr om Åsa och öster om järnvägen och gamla E6. Efter en knapp mil är det vändpunkt i det korta branta lilla motlutet vid järnvägsviadukten. Start och mål är 100 meter öster om rondellen vid Åsas norra infart och alltså vändpunkt efter ca. 9.5 km och samma väg tillbaka. Banan är ca. 19,1 km och vi kör på söndag 22 september med första start kl. 10.00.

Förra årets klubbmästare

Förra årets klubbmästare


Information om hur ni anmäler er finner ni här.

För övriga frågor och diskussion, se forumtråden.

Klubbmästerskap i partempo 2014

Nu när det är slut på de flestas semester är det åter dags för inbjudan till Klubbmästerskapet i partempo. I år kör vi för 6:e gången på raken och i år går vi tillbaka till 2012 års fina tempobana. Det är småvägar med minimal trafik norr om Åsa och öster om järnvägen och gamla E6. En rejäl klassisk tempobana med härliga rakor, öppen för vind och minimalt med stigningar. Efter en knapp mil är det vändpunkt i det korta branta lilla motlutet vid järnvägsviadukten. Start och mål är 100 meter öster om rondellen vid Åsas norra infart och alltså vändpunkt efter ca. 9.5 km och samma väg tillbaka. Banan är ca. 19,1 km och vi kör alltså på söndag 21 september med första start kl. 10.00.

 p9220947

Förra årets klubbmästare


Information om hur ni anmäler er finner ni här.

För övriga frågor och diskussion, se forumtråden.

Dags för ny hemsida

Ganska snart kommer nya hemsidan tas i bruk. Den kommer att vara mobilvänlig, integrerad med forumet och förhoppningsvis lättare att använda för både användare och administratörer.

Ni kan läsa mer om det i forumet.

photo-111-1200x800

Extra information