Funktionärer till Lygnartåget

Hej Lygnare!

 

Vi har behov av fler funktionärer på Lygnartåget vi har fått två avhopp nyligen och behöver fylla upp gärna bli några fler.

Det är Rolf L., Peter J., Maria, Mats-Åke, CG och förhoppningsvis Thomas som är klara för tåget nu. Vi har även Sport Spec med på tåget hela fredagskväll mot natt i cykelförrådet.

Det är framförallt att hjälpa till i cykelförrådet under natten  och lördagen. Vi behöver gå i skift så att alla får en chans att sova några timmar. Innebär att man inte cyklar Vättern.

Många Lygnare är med på tåget som kan hjälpa till på stationen, lasta cyklar etc. Men de behöver självklart sova och ladda för loppet! 

Vi åker på fredag fm. 13/6 och kommer hem på söndagmorgon 15/6.

Ser gärna att vi blir 2 - 3 personer till. Har ni möjlighet kontakta mig!

Som ni alla vet är detta vår största inkomstkälla inom klubben p.g.a. att vi jobbar ideellt med låga omkostnader!

Det är faktiskt riktigt kul att tjöta med alla resenärer och cyklister av alla karaktärstyper. Det är många som är nya inom sporten och behöver råd och dåd!

Kontakta mig på 031-7223025 eller mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Hälsningar

//CG

Upprop för lite hjälp

Ett litet upprop

Det är väl ingen hemlighet att vi har ett nytt webbsystem. Jag, Daniel, tog på mig att välja ut en platform. Det var, tyvärr, inte möjligt att arbeta vidare med den gamla sidan.

Jag valde ett allmänspritt system: Joomla. Det handlar om ett "Open Source"-system, dvs, vi har inte behövt köpa det. Utan att överdriva kan jag påstå att det finns bakom tusenstals webbsidor, bland annat, BikeTysons i Kungsbacka.

Joomla är ett CMS (Content Management System). Fokus är på innehållet. Man kan arbeta med innehållet utan att behöva sätta sig in i presentationen. Den delen av arbetet kan delegeras till specialister på presentation.

Läs mer: Upprop för lite hjälp

Extra information