Velodromen i Köpenhamn

Nu kan du registrera dig i kalendariet för den 22-23 november. Vi kommer hålla till på Ballerup Super Arena i Köpenhamn, en bana med internationella mått och där många stora tävlingar körs.Till vår hjälp har vi en före detta proffscyklist som bland mycket annat vunnit 6 dagars!

Klubben har bokat en kurs / träningsläger på velodromen Köpenhamn helgen den 23-24 november. Vi har 15 platser tillgängliga för klubbmedlemmar enligt följande upplägg:

 

Gemensam resa i bilar under lördagen. Incheckning på hotell. Vi kör ett  tvåtimmars pass med instruktörer under kvällen. Efter passet tar vi en senare middag på en restaurang i hotellets närhet. Hotellet ligger ca 1 km från arenan.  På söndagsmorgonen direkt efter frukost kör vi det andra tvåtimmars passet och därefter kör vi hemåt.

 

 

 

Program

 

Fredag 22 november

 

Ca 13.00-16.00               Gemensam resa i bilar. (Eller tåg) 

16.00                               Incheckning på hotellet.

19.00-21.00                     Cykel på bana med instruktörer 

21.00 -                             Middag efter träningen


Lördag 23 november

  

08.00-10.00                     Träning i Velodromen

11.00                                Hemresa

 

Kostnaden för träningen i velodromen står klubben för. Deltagarna står för mat, uppehälle och transport. Hotellet som ligger alldeles intill arenan annonserar ett pris på ca 700 DKK för ett dubbelrum. Velodromen tillhandahåller cyklar och tröjor. För skorna är det Look klossar som gäller, har ni inte det går det att låna skor. Vi tar med egna cykelkläder, hjälm och flaska. Obligatorisk cykeltröja tillhandahålls av arenan.  

 

Eftersom vi bara har (15) Edit: 20 platser gäller det att skynda sig att boka. Anmäl er i kalendariet och skicka ett mail till  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  med namn och telefonnummer samt om ni önskar enkelrum eller kan tänka er del i dubbelrum. 

 

Det är först till kvarn som gäller…Anmäl er i kalendariet! 

 

Styrelsen

Aktivitetsdetaljer

Datum: 2019-11-22 13:00
Slut: 2019-11-23 13:00
Max antal 20
Anmälda 18    [anmälda]
Platser kvar 2
Anmälan är stängd

Extra information