Aktiviteter våren 2015

Vårens aktiviteter 2015!

Nu finns det ingen återvändo om formen skall finnas i maj, det är bara att starta träningen om ni inte redan tagit tag i den delen!

Klubbens träningskalender för 2015 är full med aktiviteter olika spinningpass och vinterpass på lördagar.

Planera in Bjärelägret 2015 det kommer att gå av stapeln 1-2 maj. Rasta Hallandsåsen och vandrarhemmet i Hjärnarp är bokat.
Basen för lägret blir Rasta båda passen startar där.

Har ni inte anmält er till träningsläger på Mallorca är det dags nu! Som ni ser på forumlänken är det planerat till påskhelgen 2015. Härligt om vi kan bli ett stort gäng med olika fartmål så vi kan skapa olika fartgrupper. Länk till Cykelresor.com och mer information hittar ni på forumlänken.

Vi håller på och organiserar passen 2015 efter geografi. Vi kommer att ha två personer per geografi som ansvarar för sitt närområde och att passen har tillsatta passledare för olika fartgrupper.
Den stora målsättningen är att komma tillbaka till träningsformer som tilltalar alla i klubben.

//Styrelsen

Extra information