Under uppbyggning

Under uppbyggnad

Som ni märker, så bygger vi upp en ny hemsida. Vi gör det inte därför att vi var missnöjd med den gamla. Inte alls. Vad vi än säger om den gul(l)iga gula, så känner vi oss hemma med den.

Men den var mycket beroende av att Thomas orkade sitta sena kvällar och helger och satsa enormt mycket tid så att vi andra skulle få det trevligt. Thomas kan inte göra det längre och det är bara Thomas som behärskar den.

Vi har ingen Thomas-ersättare. Så vi var tvungna att hitta något system som tillåter att vi delegerar arbetet till många. Uppgiften hamnade på mig, Daniel. Jag är ingen Thomas. Så jag valde Joomla. Det är ett CMS system. Ett "Content Management System". Jag var inne på det och sedan pratade jag med Patrik som införde Joomla i en annan förening där han kände "nu är det nog. Nu får andra tar vid." Det var exakt den situationen vi hamnade i. Andra (NB: "andra" är pluralis. Det betyder inte "någon annan" utan "några andra") måste plocka upp Thomas mantel.

Det blev ett hack i den vackra planen att göra detta i lugn och ro över vintern. Från att ha hela vintern på mig, blev det en vecka. Sidan är naken. Den är under uppbyggnad.

Den som känner sig manad får gärna anmäla sig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mats Gustafsson har redan hört av sig. Mats har den stora uppgiften att hantera medlemmar och han och jag (daniel) försöker att se hur det arbetet kan integreras med detta.

Vi behöver "författare". Man behöver inte vara tekniskt bevandrad. Det räcker att man kan skriva i någon som liknade MS Word. Hör av er till adressen: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tack för ordet!

Daniel

 

Extra information