Test av sandlådan

Under listan ... Listan är ju ganska liten. Det består bara av den här tills någon annan skriver något ... ser ni ett blankt ark. Klicka på det.

Välj "Sandlådan" som kategori. Skriv något (ni kan alltid ta bort det också). Så ser ni hur den nya "artikeln" dyker upp när man klickar på menypunkten "Sandlådan".

Det är helt ofarligt att testa. Om det visar sig att du skriver något du vill ha någon annanstans, så ändrar man kategorin, bara, och så "vips", hamnar artikeln under en annan rubrik.

Testa gärna! Jag vill kunna avlastas på sikt och då behöver vi fler som kan känna sig bekväm med systemet.

Om du inter ser ett blankt pappersark, så säg till. Jag fixar då rättigheterna.

Något jag tror skulle underlätta för nya klubbmedlemmar skulle vara korta presentationer av oss själva, helst med bild. Ni anar inte hur många pinsamma sammanblandingar jag har gjort av medlemmar. Det tar månader att veta vem Anders är ... vi har ju några, några som alla är högprofiler i klubben. Det tog mig några månader att räkna ut vem Magnus var. Man får göra lite detektivarbete ... läsa ett foruminlägg och sedan försöka att matcha inläggen mot någon som kommer till ett pass. Magnus var det första namnet jag lärde mig efter Benny, och det var månader mellan de två. Det var inte lätt.

Var inte blyg nu ... om ni inte vill att något ska synas, det går bra det också. Det är bara att sätta status från "Publicerad" till "Avpubliserad". Då kan ni skriva och testa utan att det kommer ut på webbsidan. Ni kan inte skada något. Kom igen nu ...

Daniel

Extra information