Prova på Velodromcykling med Lygnens Venner!

superarena 2vers

 

Prova på bancykling i Köpenhamn!

Nu kan klubben äntligen erbjuda riktig bancykling! Detta kommer ske i november på Ballerup Super Arena i Köpenhamn, en bana med internationella mått och där många stora tävlingar körs.

Klubben har bokat en kurs / träningsläger på velodromen Köpenhamn helgen den 10-11 november. Vi har 15 platser tillgängliga för klubbmedlemmar enligt följande upplägg:

 

Gemensam resa i bilar under lördagen. Incheckning på hotell. Vi kör ett  ett tvåtimmars pass med instruktörer under kvällen Efter passet tar vi en senare middag på hotellet som bara ligger några minuters promenad från arenan. På söndagsmorgonen direkt efter frukost kör vi det andra tvåtimmars passet och därefter kör vi hemåt.

 

Se videolänk för ytterligare information: https://loopvideos.com/NCVmC0VmB3I

 

Program

Lördag 10 november

 

Ca 12.00-15.00               Gemensam resa i bilar (4 bilar behövs). 

15.00                               Incheckning på hotellet.

18.00-20.00                     Cykel på bana med instruktörer 

21.00 -                             Middag efter träningen


Söndag 11 november

  

07.30-09.30                     Träning i Velodromen

11.00                                Hemresa

 

Kostnaden för träningen i velodromen står klubben för och deltagarna står för mat, uppehälle och transport. Hotellet som ligger alldeles intill arenan annonserar ett pris på ca 700 DKK för ett dubbelrum. Velodromen tillhandahåller cyklar och skor men vi tar med egna cykelkläder, hjälm, flaskor.

 

Eftersom vi bara har 15 platser gäller det att skynda sig att boka. Anmäl er i kalendariet och skicka ett mail till  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  med namn och telefonnummer samt om ni önskar enkelrum eller kan tänka er del i dubbelrum. 

 

Vi behöver er anmälan senast den 5 oktober och det är först till kvarn som gäller…Anmäl er i kalendariet! 

 

Styrelsen

Extra information