Vätternrundan anmälan 2014 "Uppdaterad"

Vi har fått bekräftat från Vätterrundan att vi får 40 platser på lördagmorgon.  I enlighet med principerna nedan kommer dessa platser att fördelas inom klubben.

Med 40 platser kommer vi att ha två grupper en sub 8 och en sub 9 som får vardera 20 platser enligt följande, 20 platser för Sub-9 kl.10.22 och 20 platser för Sub-8 kl. 10.26. Kriterierna för att få en plats är beskrivna nedan på anmälningsprinciper 2014.

Ni som känner att ni är kvalificerade enligt våra regler går in på respektive Sub-grupps intresselänk på kalendariet till höger och anmäler er.

Ledare för Sub-8 är Lars-Inge Kjörnsberg för Sub-9 är det inte klart men vi återkommer snarast.

Grundläggande är att man klarar av att cykla under 9 timmar för att komma ifråga för denna starttid. Sedan kommer vi att följa våra interna regler i fördelning av platser där våra interna arrangemang som Lygnartåget ingår.

Tågresan är i första hand klubbens interna resa för att skapa ett trevligt arrangemang och sammanhållning i klubben. Sekundärt att vi säljer platser utanför klubben till intresserade.

Anmälningslänken för förbokade startplatser är öppen till 25 oktober . Vi kommer att lägga ut anmälningslänk och lösenord för respektive startgrupp till Mina Sidor 9/10. Tills dess skall intresseanmälan vara gjord!

Styret 

 

 

Extra information