Boende Vätternrundan 2012

Då Lygnartåget inte blir av 2012 och då de inkvarteringar med frukostpension inom rimligt avstånd till startplatsen är fullbokade, presenterar jag här två alternativa boendeformer.

Alt 1.

Privatvillor med c:a 2 km till startplatsen. Man kan bo upp till 10 personer i varje villa. Mathållning får man ordna med själv. Förslagsvis ordnar man med gemensam frukost per hus (i möjligaste mån kommer det att vara samma starttid för respektive hus). Övriga måltider äter man på restaurang. Vad gäller sänglinnen och handduk skall det för tillfället ingå, dock kommer mer info längre fram om detta.

Pris för detta är 600 kr per pers/natt = 1200 kr/pers totalt.

Alt 2.

Lägergård i Karlsby vid sjön Salstern. Det ligger 1,5 mil norr om Motala dock ej på Vätternrundan vägen, så det är fritt från cyklister på vägen. Där finns 2 sovsalar med 17 st våningssängar samt 2 mindre rum med 3 st enkelsängar. Tillgång till kök, frys, kylskåp, mikrovågsugn, diskmaskin, kaffebryggare, TV, bastu, trädgårdsmöbler och grill. Det finns 8 st WC samt 5 st duschar.

Slutstädning ingår i priset. Rökning och husdjur är ej tillåtet. Sänglinnen och handduk ingår inte.

Pris för detta är 400 kr pers/natt = 800 kr/pers totalt.

Vad gäller anmälan så har 13 st i SUB 7:30, 11 st i SUB 8:30 och 3 st med startid kl 3:44 bokat Alt 1. Det blir totalt 27 st. Det innebär att i ett hus bor cyklister med två starttider. Jag hoppas att detta löses på bästa sätt då SUB 7:30 o 8:30 inte för närvarande kan fylla 3 st hus.

De 27 som redan anmält sig kommer jag att mejla betalningsinstruktioner till. Det skall vara inbetalt senast den 10 december 2011.

Övriga som är intresserade av ovanstående alternativ, ber jag mejla mig snarast möjligt dock senast den 10 december. Efter det kommer det säkert att finnas fler möjligheter att boka men då i början på 2012 med sämre geografiskt läge.

Forza Lygnare

Fabbe

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Extra information