Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fjärås Bräcka

oktober 15, 2023 @ 09:00 - 13:00

Anmälda

Dario MantinoCarl ErkenstamBjörn TuvestadMagnus OlpMats Gustafsson (Grön)Andreas Haggärde 2Magnus BörjessonThomas MossSebastian AhlströmRoger AnderssonFabio Abatechristian von corswant
Linus HolmMagnus LindhJan Bergströmklas utbultYngve HagbergCarlo PirazziJörgen StadlerMartin UtbultPeter OlofssonTobias HanssonIngemar Strålberg
Anmälda: 23 / ∞

Landsvägscykling
Distanspass  –  84-95 km
Startplats: Preem

Grupp Grön
Bana 84 km: https://ridewithgps.com/routes/28438460
Passledare: Mats Gustafsson
Info från passledaren: En lugn runda mer 23 km/h än 25 km/h .

Grupp Gul
Bana 87 km: https://ridewithgps.com/routes/26876036
Passledare: Björn Tuvestad
Hjälpryttare:
Info från passledaren

Grupp Röd 
Bana 95 km: https://ridewithgps.com/routes/26875945
Passledare: Dario
Hjälpryttare:
Info från passledaren:

Vid träning med klubben gäller följande regler.
• Godkänd cykelhjälm skall användas.
• Cykeln skall ha ett fungerande bromssystem.
• Vid cykling i mörker skall belysning finnas och gärna reflexväst.
• Vid klubbens normala gruppcykling är inte tempostyre tillåtet.
• Vi följer gällande trafikregler
• Passledarens direktiv skall följas
• Ladda gärna ner appen 112

Läs gärna igenom klubbens träningspolicy oavsett om du är ny eller gammal i klubben.

Detaljer

Datum:
oktober 15, 2023
Tid:
09:00 - 13:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

Lygnens Venner
E-post
webmaster@lvg.nu
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Preem
Margretebergsgatan 2
Göteborg, Sweden
+ Google Map

7 reaktioner till “Fjärås Bräcka”

 1. Hejsan!

  Det är visserligen ett par veckor kvar men jag vill ändå uppmärksamma vårt sista racerpass före vintersäsongen. 15 oktober cyklar vi nämligen Fjärås Bräcka och det kommer att bli något extra. Vi kommer att delas in i olika fartgrupper, som vi brukar, men tanken är att man där ska få en chans att umgås och cykla med andra lygnare som ska vara med i de olika sub-grupperna på Vätternrundan 2024! Många har redan hört av sig och anmält sitt intresse inför VR24. Vi ska bli fler! I skrivande stund uppgår sub9 till 18 cyklister och många andra har hört av sig om framför allt sub11. Klubben föreslår därutöver en sub10 och en sub12.

  Själv kommer jag att leda röd grupp på Fjärås Bräcka-passet och där kommer det att finnas flera cyklister fån sub9-satsningen. Vi kommer att ha fler ledare för fler fartgrupper. Vi lägger upp det så att vi samlas på Preem Slottsskogen, presenterar banan och tar upp sub-satsningen, sedan cyklar vi rundan. Efter avslutat pass fikar vi på Villa Belparc och fortsätter där diskutera och planera inför VR24.

  Oavsett vilka som är dina planer för juni 2024 kommer du inte vilja missa detta pass! Prata om detta även med andra cyklister som du tror kan vara intresserade av att cykla VR med oss nästa år och bjud in dem. Sist men inte minst: Vi anmäler oss i kalendariet redan nu. Då blir vi många vid start!

  Väl mött,

  Dario

 2. Hej alla!

  Söndagens pass närmar sig :-). Det blir racersäsongens avslutning och början på Vätternsäsongen på samma gång! Vi passar på att cykla, umgås och prata VR24.

  Röd grupp kommer att utgöras av väldigt många från sub-9. Det är 20 cyklister som anmält sig till den satsningen och vi siktar på att bli fler. Det kommer även cyklister som är intresserade av andra sub-satsningar. Oavsett vilken fartgrupp det handlar om (Vätternrundan eller endast söndagens distanspass), kom och ta med er era cykelkompisar som ni tror kan vara intresserade av Lygnens venner och som är beredda att cykla utifrån klubbens policy (= säkert, snyggt, kul!).

  Just nu har vi ledare för gul och röd grupp och 9 anmälda cyklister. Vi ska bli många fler så se till att anmäla er i kalendariet redan nu! Ju fler som är anmälda, desto fler blir sugna på att komma.

  Vi ses på söndag! Hälsningar,

  Dario

 3. Rekord många till start idag! Jättekul att se så många på en träning, 32 stycken. 😃

  Vi var tretton i gul grupp. Vi tog det lugnt och försiktigt eftersom det var blött och mycket löv och grenar på vägen. Två punkor påväg söderut tog lite tid. Bättre väder nere vid Fjärås bräcka men motvind påväg hem. Fika på Belparc och solen värmde en stund. Snittfart 26.5 km/h.
  Bra kört allihopa! 🐻

 4. Vilken söndag! 32 totalt vid start den 15 oktober 🎉🎉🎉. I röd grupp blev vi 19 cyklister, varav flera från sub 9. Vi fick lära oss att det blir extra halt vid rondeller vid industriområden (= rester av gummi från lastbilsdäck på asfalten) i kombination med regn. Vi fick också lära oss att det går att bli många cyklister på hösten och att belgisk kedja funkar riktigt bra om man är fokuserad och kör mjukt och fint. Bra jobbat i växlingarna hörni! Avslutet på Belparc blev också väldigt kul, med tjôt om Vätternrundan och massa annat. Tack för denna söndag! Sätt på skärmar och kompislappar för nu drar vintercyklingen igång. Glöm inte att höra av er om ni vill hänga med på Vätternrundan. Mejla mig om ni vill köra sub 9 ([email protected]) eller styrelsen för övriga grupper ([email protected]). Ha det bra, Dario.

Lämna ett svar