Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Hemvändan

maj 15, 2022 @ 09:00 - 16:00

Anmälda

Roger AnderssonDaniel GrandinBjörn TuvestadMikael VirtanenAnders AlexanderssonEmma UllmanTina JohanssonKristin UtbultJill Söderbaum AhlqvistPeter JonssonSeb LinkePeder BlohmJohan PaulsonLinus LaggarMarko StrubeHeiko Metze
Magnus LindhAmanda AdolfssonAdrian de RoosJonas LyrebäckLars-Inge KjörnsbergJosefin EnglundYngve HagbergHans CarlbergLena KollenHjalmar EgilssonStein BöckmannMats HåkanssonMohsen GhodsiRoald KarlssonIngemar Strålberg
Anmälda: 31 / ∞

Träning: Landsvägscykling
Passtyp: Distans: 140-158 km

Startplats: Sävedalen

Grupp Grön
Bana: https://ridewithgps.com/routes/29920916
Passledare: Björn Tuvestad
Hjälpryttare:

Info från passledaren: Tempot blir 23-25 km/h.

Grupp Gul
Bana: https://ridewithgps.com/routes/26877205
Passledare: Magnus Lindh
Hjälpryttare:

Info från passledaren:

Grupp Röd

Bana: https://ridewithgps.com/routes/26877205
Passledare: Roger Andersson
Hjälpryttare:

Info från passledaren:

Vid träning med klubben gäller följande regler.
• Godkänd cykelhjälm skall användas.
• Cykeln skall ha ett fungerande bromssystem.
• Vid cykling i mörker skall belysning finnas och gärna reflexväst.
• Vid klubbens normala gruppcykling är inte tempostyre tillåtet.
• Vi följer gällande trafikregler
• Passledarens direktiv skall följas
• Ladda gärna ner appen 112

Läs gärna igenom klubbens träningspolicy oavsett om ni är ny eller gammal i klubben.

Detaljer

Datum:
maj 15, 2022
Tid:
09:00 - 16:00

Arrangör

Lygnens Venner
E-post
webmaster@lvg.nu
Visa Arrangör-webbplats

12 reaktioner till “Hemvändan”

 1. Välkomna till ett distanspass norröver.
  Just nu har vi ledare för röd och gul grupp, hoppas vi får någon för grön grupp också. Röd och gul grupp kör samma bana på ca 158 km och gröna lite kortare på ca 140 km.

  Vi fikar i OK Gipens klubblokal i Lilla Edet. Banorna är uppdaterade med dessa ca 2 km extra. Det är mina föräldrar som fixar fika. Det kommer att finnas bröd, pålägg, dryck och då rabarbersäsongen är igång så blir det något gott med rabarber också😊 Vänligen anmäl er i god tid så vi vet hur mycket fika som behöver förberedas.

  Då detta är en av de längre rundorna vi har så medtag extra energi under cyklingen. Det är ca 83 eller 101 km till fikat så det är ganska långt och vi tar något stopp för energiintag längs vägen.

  /Roger

  1. Hej
   Jag är som sagt passledare för gul grupp, premiär fär mig i denna roll. Väderprognosen ser bra ut! Höjdarfika som Rogers föräldrar ordnar så in och anmäl er!

  2. Laddar för Göteborgs Varvet så detta pass är för långt.

   Tar en lugn runda mot Kungälv, Diseröd och ytterligare några km mot Lilla Edet.
   Startar från Sävedalen kl. 12.15 så får jag se om jag kan möta röd eller gul på väg ner från Lilla Edet.

   CG

 2. Nu har vi passledare även för grön grupp och väderprognosen ser bra ut så det är bara att gå in och anmäla sig till detta långpass! 10 anmälda hittills och det finns plats för fler.
  /Roger

 3. Superkul att det är så många anmälda och det finns plats för fler. Kaffekopparna skall räcka till😊 Brödet bres och pålägg väljs av var och en.
  På önskemål av mina föräldrar och de som lånar ut lokalen skall alla fikapengar gå till barndiabetesfonden. Ni swishar mig (Roger Andersson) valfritt belopp på 070 647 90 08 så sätter jag in allt till barndiabetesfonden.

  Vi samlas 08:50 för genomgång och indelning i grupper och rullar iväg 09:00. Det ser ut att bli en härlig cykeldag vädermässigt.
  /Roger

 4. Stort gäng samlades på Willys parkering i Sävedalen kl 9. Totalt ca30 pers, kan det vara någon form av rekord? I gul grupp blev vi 10 personer och vi beslöt att åka i en klunga. Vi gick igenom säkerhetsrutiner ganska noga före vi startade. Väl igång så hittade vi ganska snart bra rutiner och klungan fungerade bra. Vi körde enligt kartan och tog cykelbanan mot Gråbo efter Lerum. Lite trångt med möten och omkörningar. Efter Gråbo körde vi cykelbanan längs Mjörn men gick ut på landsvägen några kilometer före Sjövik. Fri fart i backen efter Sjövik, bananstopp på krönet. Solen värmde och många armvärmare och västar knölades ner i ryggfickorna, sommar-feeling! Vinden kom från lite olika håll på vägen mot Lilla Edet men vi körde ekonomiskt och vi kom fram i samlad trupp till fikat. Roger med föräldrar hade ordnat kanon-fika, glöm inte sponsra barndiabetes fonden, 070 647 90 08 Roger Andersson. Fotografering och utökning av gruppen med Johan från röda gruppen. Rullade på bra med med-sidvind omväxlande. Alla kom hem och en del med lite energi kvar, perfekt! 27,5 snitt fick jag på GPSen. Magnus

 5. Jättekul att se så många på en runda. Vi blev inte så många i röd grupp, 6 stycken fram till fikat. Där bytte Johan till gult och strax efter fick Mohsen kramp och fick förhoppningsvis hjälp av gröna eller eventuellt gula gruppen söderöver. Marko, Linus, Sebastian och jag rullade på i bra fart söderöver. Knappt en mil norr om Diseröd kom vi kapp C-G som hängde på oss ända in i mål.

  Vi följde i princip banan och tog cykelbanan hela vägen till Sjövik. Strax norr om Lilla Edet tog vi en vackrare väg längs älven istället för ritat längs E45. Vi valde också Marieholms industriområde på slutet istället för Alelyckan. Vid Marieholm så avvek några in mot centrum eller Hisingen och några körde till Sävedalen. Vi höll också lite högre fart än tänkt, blev ca 30,5 tillbaks i Sävedalen.

  Tack för en härlig runda med bra väder och tack till mina föräldrar för god fika!
  /Roger

 6. Tack för idag alla glada sub-12:are. Måste säga att ni cyklar grymt bra för att vara relativt orutinerade (eller är ni verkligen det?) Kul att få vara med på ett hörn med dagens passledare Björn som ledde gruppen tryggt och säkert!

  Stort tack också till Rogers föräldrar som fixade den fantastiska fikabuffén! Bra val av föräldrar där Roger!!

  /Roald

Lämna ett svar