Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klubbmästerskap partempo 2022

oktober 2, 2022 @ 11:00 - 14:00

KM i partempo 2022

Anmälda

Mats GustafssonSimon HanssonClaes-Göran AnderssonAnders AlexanderssonPeter JonssonIngemar Strålberg
Kristin UtbultDuncan RobinsonDario MantinoBjörn Tuvestadklas utbultMohsen Ghodsi
Anmälda: 12 / ∞

Resultat klubbmästerskap i partempo 2 oktober 2022

Tack alla som var med och gjorde detta höstevent till en fin sammankomst, klätt i höstens färger med kraftiga vindar, lite regn och god mat! Bra kört allihop!

Här hittar ni länk till RESULTATLISTA

 

Detaljer

Datum:
oktober 2, 2022
Tid:
11:00 - 14:00
Evenemang Kategori:

Plats

Åsa IF klubbstuga
Hultavägen 8
Åsa, 439 55 Sweden
+ Google Map

17 reaktioner till “Klubbmästerskap partempo 2022”

 1. Hej alla Lygnare!
  För att vi skall kunna genomföra KM:et behövs som alltid minst två och helst 3-4 personer som funktionärer.
  Som funktionär får du precis som de cyklande deltagarna vara med bland trevliga människor en halv söndag, vara ute under bar himmel och bli bjuden på en lunch efter cyklingen är avklarad. Du skall vara på plats i Åsa kl. 09.30 och vi räknar med att vi är klara för hemfärd ca. 14.00.
  Vänligen anmäl dig som funktionär här på hemsidan snabbast möjligt.
  Lars-Inge och Mats
  Race Directors KM

 2. Mats och undertecknad tar hand om funktionärsskapet (start och mål) i år. Är det någon som vill hjälpa oss är det mycket välkommet. I morgon torsdag åker vi ned till Åsa och rekar/sopar banan. Rapport kommer.
  Välkomna till KM på söndag med första start kl. 11.00
  Lars-Inge och Mats
  Racedirectors KM

 3. Har tyvärr inte möjlighet att försvara titeln med Roger i år då jag måste cykla på Mallorca istället men kan rekommendera detta evenemang. Ett gyllene tillfälle att lida i 15 minuter och sen äta gott och umgås!

  /Roald

 4. Igår torsdag var Mats och jag nere i Åsa och rekade och sopade banan. Bra underlag, förutom lite småhål och knagglig asfalt här och där. OBS! Håll i styret ordentligt på långa utförsåkningen under motorvägen och ned till rakan innan Landa kyrka. Här är det ett par gupp/nedsänkningar i asfalten och hastigheten kan ju vara över 6o km/h.
  Vill ni ha lite mer motivation än att bara vinna er klass kan jag nämna att ett nytt partemporekord på sträckningen med 13 min 51 sek sattes av Race Directors efter sopandet/rekandet och Stravarekordet är 13 min 31 sek och innehas av en av race directors till KM…
  Vi kommer att vara på plats kl. 09.30 vid Åsa IFs klubbstuga, där ni kan byta om. Notera att det tar ca. 30 min att cykla snabbaste vägen upp till starten och där är första start 11.00. Vill ni ta av er väst, benvärmare etc. har Mats som sköter starten med sig en stor plastsäck ni kan lägga kläderna i. Han tar sedan med sig kläderna till Åsa IFs klubbstuga.
  Som sagt tidigare samma bana som förra året med start uppe vid trevägsskälet Gällinge/Gödatorp och målgång på bron över gamla E6. OBS! Ej tillåtet att skära på fel sida av mittlinjen någonstans längst banan och speciellt inte i sista vänstersvängen 50 m innan mållinjen.
  Välkomna till KM i partempo – Lycka till allihop!
  Lars-Inge och Mats
  Race Directors KM

 5. Hejsan,

  Och tack för ett fantastiskt KM! Det var väldigt tufft för min del, trots att jag hade starke Janne B. som parhäst. Jag gav allt men det är bara att inse att man har mycket kvar att jobba med gällande cykelträning.

  MEN! Det var så trevligt att träffa alla tävlande och umgås på mysiga Freadals gård! Lars-Inge och Mats är värda en stooooor eloge, så väl arrangerat allting var. Har ni exempelvis märkt hur fint sopad banan var? Arrangörer av andra lopp och klubbar skulle faktiskt kunna lära sig en hel del av våra race directors…

  Tack än en gång för en rolig cykelsöndag i Halland! Själv ska jag arbeta för att köra lite bättre på nästa års KM och det arbetet börjar idag. Oavsett utfallet vet jag redan att nästa KM kommer att bli lika roligt som i år!

  Hälsningar,

  Dario

 6. Vi tackar alla tävlande för årets KM, den 14 upplagan sedan starten 2009. Som sagt är den sträckning vi körde i år (densamma som förra året) den 5 varianten av KM-sträckning. Precis som stora lopp som Flandern Runt och Lombardiet Runt (körs på lördag 8 oktober – missa inte det!) körs KM:et på lite olika sträckningar. Idag kan vi inte släppa nästa års sträckning, däremot kan vi redan nu säga att arrangörsort kommer att vara Åsa, datumet blir söndag 24 september och första start kommer att flyttas fram till 10.00. Vi räknar med ännu mindre biltrafik genom en timma tidigare start.

  Som nämndes på middagen/prisutdelningen krävs det minst 2 personer av oss tävlande som på tävlingsdagen agerar som starter och tidtagare vid mål. Mats och undertecknad tog på oss detta i år. Nästa år blir det alltså två andra personer. Dock kommer Mats och jag att rodda allt runt KM dvs. priser, sopande av banan, bokning av lokal för omklädning etc.

  Kör så det ryker – men säkert! Vi syns på vägarna och garanterat till 15 upplagan av klubbmästerskapet söndag 24 september 2023!
  Lars-Inge och Mats
  Race Directors KM Lygnens Venner

 7. Hej
  Jag kan bara hålla med Dario, som vanligt ett fint ordnat arrangemang av Mats och Lars-Inge.
  Hamburgaren på Freadals var kanon och miljön likaså. Vi borde bara vara fler från klubben som anmäler sig och kör detta roliga partempo. Hoppas bara på bättre form nästa år annars ställer jag upp som funktionär.

  //Peter

 8. Stort Grattis till våra nya klubbmästare i partempo, Simon och Björn!
  Era hjälmar och tröjor ligger nu i klubblokalen. Kanske kan vara ett bra tillfälle att hämta när nästa styrelsemöte äger rum.

 9. Jättebra arrangerat Mats och Lars-Inge! Tack för det! Hamburgaren var delikat, har ju blivit lite av en vana nu att käka hamburgare på lygnen event (tänker på Max i Skee förra söndan).

  Hälsar
  Corre

Lämna ett svar