Årsmöte Lygnens Venner 2021

Här hittar du information om, och har möjlighet att diskutera, årsmöten, medlemsträffar, kurser, föredrag och andra sammankomster i klubbens regi.
Användarvisningsbild
andale
Forumadministratör
Inlägg: 705
Blev medlem: 2009-09-14 10:47
Förnamn: Anders
Efternamn: Alexandersson

Årsmöte Lygnens Venner 2021

Inlägg av andale » 2021-04-20 07:22

När vi beslutade om att hålla styrelsemötet den 27:e april i början av året var förhoppningen att coronasituationen skulle ha förbättrats så att vi skulle kunna ha det som tidigare. På grund av regeringsbeslut enligt gällande pandemilag råder förbud för möten med fler än åtta personer. Vi hoppas att ni har förståelse för styrelsens beslut, att denna gång genomföra årsmötet utan att vi fysiskt träffas. Vi hoppas också på stort deltagande via e-poströstning.

E-postutskicket görs idag den 20:e april till de som betalat medlemsavgift för 2021. I mejlet finns föredragningslista, länkar till dokument och inte minst ett antal frågor där man skall svara ja eller nej.Det är samma frågor som ställs vid ett fysiskt årsmöte. Svara på frågorna och underteckna med ditt namn och skicka svaret till styret@lvg.nu.

Så snart pandemin inte längre är ett hinder för allmänna möten planerar vi att bjuda in till ett klubbmöte för information, utdelning av Björn Örtbergs stipendium, Underbar Lygnare och annat trevligt!

Björn Örtbergs stipendium för 2020 går till 19-årige cykeltalangen Lukas Vernersson.

Kolla i skräpposten om ni inte får utskicket.

Med vänlig hälsning
Styrelsen
Lygnens Venner
/Anders