Bikefit steg 2 Sportspec-50% för medlemmar i Lygnens Venner

Här kan du läsa nyheter om Lygnens Venner och annan viktig information från klubben
Användarvisningsbild
andale
Forumadministratör
Inlägg: 665
Blev medlem: 2009-09-14 10:47
Förnamn: Anders
Efternamn: Alexandersson

Bikefit steg 2 Sportspec-50% för medlemmar i Lygnens Venner

Inlägg av andale » 2020-02-09 16:54

Hej!

Klubbens medlemmar har fått följande erbjudande från vår samarbetspartner Sportspec om Bikefit med 50 procent rabatt. Erbjudandet gäller för bokning i februari. Passa på att utnyttja fördelen av ert medlemsskap så sitter ni helt rätt på cykeln kommande säsong.

Erbjudandet finns på denna länk eller på den inkopierade texten. http://www.sportspec.se/Modules/Circula ... c&CIRC_U_E

Bikefit
En bikefit kan hjälpa alla cyklister att kunna köra längre och snabbare med större komfort. Detta genom att anpassa cykeln och din position/sittställning efter dig. Vi är alla lite olika - längd, kroppsbyggnad, rörlighet, etc. Dessa ofta små skillnader i begränsningar och styrkor kan sägas multipliceras under de repetitiva rörelser som cykling innebär. Ju mer vi cyklar, ju viktigare är det med optimal sittställning och ergonomi.
Bikefit

En bikefit kan hjälpa alla cyklister att kunna köra längre och snabbare med större komfort. Detta genom att anpassa cykeln och din position/sittställning efter dig. Vi är alla lite olika - längd, kroppsbyggnad, rörlighet, etc. Dessa ofta små skillnader i begränsningar och styrkor kan sägas multipliceras under de repetitiva rörelser som cykling innebär. Ju mer vi cyklar, ju viktigare är det med optimal sittställning och ergonomi. Vi på Sportspec erbjuder denna tjänst för alla cyklister som vill få ut mer av sin sport samt förebygga onödiga skador.
Vi har mer än 15 års erfarenhet av att ställa in cyklar professionellt.

Erbjudandet gäller för bokning i februari. (tiden för bikefit kan ske senare)

bikefitsportspec.jpg
bikefitsportspec.jpg (97.29 KiB) Visad 6658 gånger
/Anders