Nationaldagsloppet 2006 - Grattis!!

Forum för Lygnens Venners deltagande i motionslopp och tävlingar i Sverige och utomlands. För samordning av anmälan, resa och boende etc.
Post Reply
Christer Hedberg

Nationaldagsloppet 2006 - Grattis!!

Post by Christer Hedberg »

Stort grattis till Lygnens Venner och CK Master för ett riktigt bra arrangemang vid Nationaldagsloppet idag!
Härligt väder, trevliga funktionärer och sköna backar (utför alltså). Maten efteråt satt som en smäck och sången som bjöds var en trevlig överraskning. Jättekul att det blev ett så högt deltagarantal också!

Grattis!!


Christer / hck


Ps. Enda smolket i bägaren är väl de vurpor som skedde längs banan. Hoppas de som gick i backen klarade sig utan allvarligare skador.
User avatar
Thomas Franzén
Posts: 653
Joined: 2005-12-04 22:30
Fornamn: Thomas
Efternamn: Franzén
Location: Göteborg

Re: Grattis!!

Post by Thomas Franzén »

Christer Hedberg wrote:Stort grattis till Lygnens Venner och CK Master för ett riktigt bra arrangemang vid Nationaldagsloppet idag!
Tack för berömmet!

Enligt uppgift var det 616 deltagare, vilket i så fall är en 60%-ig ökning mot förra året!

Det är trevligt med beröm och det värmer. Självklart vill vi få återkoppling på vad deltagarna tycker är bra och dåligt. Tala gärna om vad ni tycker här eller mejla arrangörerna på [email protected]

Konkreta förslag på förbättringar är alltid välkomna.
Christer Hedberg wrote:Enda smolket i bägaren är väl de vurpor som skedde längs banan. Hoppas de som gick i backen klarade sig utan allvarligare skador.
Som de flesta kanske vet vid det här laget blev ingen allvarligt skadad. En person skall enligt uppgift ha fått stanna kvar på sjukhus för observation. Får vi veta något mer återkommer vi. Man får hoppas att de som kraschade återhämtar sig till Vätternrundan (minst en av de inblandade skulle, har det sagts, köra den).
Image Om man inte är ute & cyklar så kommer man ingen vart.......
Christer Hedberg

Post by Christer Hedberg »

Johann från hck får tyvärr stå över Vätternrundan på grund av brutna nyckelben och revben, krossad armbåge och skrapsår på armar och ben som följd av vurpan i närheten av Jonsered.
Men annars verkar han må bra :)
Post Reply