TIPS om inloggning på forumet för navigering på hela sajten

Här hittar du information som du bör läsa som ny användare av forumet, samt information om viktiga förändringar och funktioner.
Post Reply
User avatar
Thomas Franzén
Posts: 653
Joined: 2005-12-04 22:30
Fornamn: Thomas
Efternamn: Franzén
Location: Göteborg

TIPS om inloggning på forumet för navigering på hela sajten

Post by Thomas Franzén »

Forumet är bara ”knapphändigt” integrerat med hemsidan. Jag räknar med att kunna fixa en bättre integrering med hemsidan så småningom.
Till dess finns några tips:
  1. Logga in på forumet genom att gå till den inloggning som finns längst ner på FORUMETS startsida. I så fall blir hemsidans vänsterspalt kvar även efter inloggningen och du kan fortsätta att navigera på HELA hemsidan utan att behöva logga in igen.
  2. Ett anat sätt är att logga in på FORUMET genom inloggningen längst upp till höger. Efter inloggningen försvinner hemsidans vänsterspalt. Stäng inte fönstret, utan skriv in www.lvg.nu i adressfältet igen. Du kommer till startsidan och bibehåller din inloggning på forumet.
  3. Du kan också välja att gå i på forumet i ett nytt fönster. Högerklicka på länken till forumet och välj öppna i ny flik eller öppna i nytt fönster (beroende på IE-version). Du kan nu navigera på hemsidan och forumet oberoende av varandra och tappar ingen inloggning.
I samtliga fall kommer eventuell inloggning på medlemssidor och andra hemsidefunktioner (förutom forumet) även att ligga kvar tills fönstren stängs.

Jag rekommenderar alternativ 1
Image Om man inte är ute & cyklar så kommer man ingen vart.......
Post Reply