Page 1 of 1

Inomhuscykling på SATS LANDALA den 17/11 -21

Posted: 2021-11-12 13:40
by strålis
Välkomna ska ni vara till en testcykling/spinning på SATS Landala, under ledning av PT och klubbmedlem Kim Kinnerfors https://www.sats.se/gym/goteborg/sats-l ... innerfors/.

Tid: Onsdag 17/11 kl 18:30
Plats: SATS Landala
https://www.google.com/maps/place/Sats/ ... 11.9709243
Kostnad: Gratis!
Senast anmälning: Tisdag 16/11 kl 20:00 (bekräftelse på deltagande presenteras i denna tråd)


Passet är 60 minuters intervallcykling där Kim peppar oss igenom en svettig timme med hög puls och sura ben till inspirerande musik. Passet ingår i det allmänna utbudet av gruppaktiviteter för SATS-medlemmar. Om du redan har ett medlemskap på SATS så är det bara att boka in dig. För övriga så är antalet platser begränsat så lägg in anmälan snarast för att säkerställa en plats. Först till kvarnprincipen gäller och anmälan innebär att du dyker upp! Tisdag kväll kommer en lista på de som har en bekräftad plats på passet.

Cyklarna saknar effekt- och kadensmätare men är i övrigt i gott skick. Andra SATS-anläggningar i Göteborg har cyklar med effekt- och kadensmätning men hur det fungerar och villkor för ev. gymkort överlåter jag med varm hand till Kim att marknadsföra.

Kom ihåg att ta med er hänglås till klädskåpen i omklädningsrummet, vattenflaska och handduk för själva träningstillfället. Anläggningen har en eminent bastu där "sanningarna" avhandlas efter passet.

För den som vill hänga på, skriv in ert namn här på forumet (eller kalendariet) så lägger jag upp er eftersom.

PS: Den som rattar siten kan lägga upp detta som ett event i KALENDARIUM så kan anmälan göras där

Vi ses
/Strålis

Re: Inomhuscykling på SATS LANDALA den 17/11 -21

Posted: 2021-11-12 15:35
by Kimsan
Varmt välkomna alla venner!
Återkoppla om du vill komma så noterar jag er på gästlistan.
PT-Kim