Om Lygnens Venners diskussionsforum

Här hittar du information som du bör läsa som ny användare av forumet, samt information om viktiga förändringar och funktioner.
Locked
User avatar
Thomas Franzén
Posts: 653
Joined: 2005-12-04 22:30
Fornamn: Thomas
Efternamn: Franzén
Location: Göteborg

Om Lygnens Venners diskussionsforum

Post by Thomas Franzén »

Öppet för alla
Vårt diskussionsforum är öppet för alla som vill läsa och diskutera om cykling i alla dess former. För att skriva i forumet måste du vara registrerad samt följa de regler som gäller för publicering av inlägg här, se särskilt dokument. Om du vill testa hur forumet fungerar innan du registrerar dig kan du göra det under ämnet ”Testa HÄR". Du behöver inte vara medlem i Lygnens Venner för att registrera dig på detta forum.

Hjälp med registrering eller användning av forumet
Det bästa sättet att lära sig hur forumet fungerar är att kolla runt och prova det du kommer åt. Efter registreringen kommer du åt fler saker. Trots detta kan du behöva hjälp med registreringen eller användningen av forumet. Vi bistår dig med telefonsupport med dessa saker. Skicka bara oss en uppgift om ditt namn och telefonnummer till [email protected] så hör vi av oss.

FAQ (Frequently Asked Questions)
Det finns även en FAQ där du kan få svar på många av dina frågor. Du hittar den uppe till höger och HÄR

Registrering, alias och ditt riktiga namn
Vid registrering kan du använda valfritt användarnamn som är ledigt. Det går bra med hela eller delar av ditt rätta namn såväl som alias.
I fälten Förnamn och Efternamn ska du alltid ange ditt riktiga namn.

Grupper och tilldelning av grupper
Det finns en del olika användargrupper på vårt forum. Dessa grupper styr delvis vilken behörighet till olika delar av forum man har. För varje delforum du tilldelats behörighet kan du se vilka grupper som kan läsa dess information (men inte nödvändigtvis skriva där). Du kan alltid ansöka om att bli medlem i en grupp, klicka på länken http://forum.lvg.nu/ucp.php?i=groups&mode=membership

Uppgift om hemsida
Det går att ange en uppgift om användarens hemsida. Det är inte tillåtet att i användarprofilen ange länk till hemsidor som har innehåll som strider mot vår policy eller är av kommersiell natur. Dessa länkar tas omgående bort. Upprepas detta tas även användaren bort.

Bildpublicering
Om bilden inte är din egen måste du ha upphovsrättsinnehavarens tillstånd. För att visningen av tråden ska fungera bör bilder som visas inte vara bredare än 570 punkter (max 600).
Image Om man inte är ute & cyklar så kommer man ingen vart.......
Locked