Netikett (följ detta och allt blir så mycket lättare)

Här hittar du information som du bör läsa som ny användare av forumet, samt information om viktiga förändringar och funktioner.
Post Reply
Jourmaster

Netikett (följ detta och allt blir så mycket lättare)

Post by Jourmaster »

Förhållningssätt för ett lättanvänt och trevligt forum
  1. Inlägget skall hålla sig till det ämnesområde som anges i rubriken. Detta gäller givetvis också nya trådar och diskussioner som startas. Inläggen skall ha cykelanknytning. Trådar som hamnat under fel kategori kan flyttas av våra moderatorer.
  2. I Lygnens Venner är vi glada cyklister som förenar cyklingen med ett gott skratt. Därför vill vi inte ha några bråk och gräl på vårt forum. Håll en kamratlig ton i dina inlägg. Bemöt varandra med respekt och argument. Känner du att ilskan över någons inlägg blir dig övermäktig, ta en sväng på hojen och trampa bort adrenalinet. Kan du få ett bättre skäl till ett extra träningspass?
  3. Anser du att ett inlägg bryter mot dessa regler och att det bör tas bort så kontaktar du vår Webmaster på [email protected] och talar om vilket inlägg du anser bryter mot reglerna.
  4. Korsposta inte. Ett inlägg postar du en gång på under ett ämne, inte mer. Vill du att ditt inlägg skall uppmärksammas på andra trådar, skapa en länk till det.
  5. Forumet är inte till för privata diskussioner. För privata diskussioner eller meddelanden använd e-post eller forumets egna meddelandesystem. Om du inte vet hur man använder forumets meddelandesystem, kontakta Webmaster på [email protected]
  6. Hjälp nya användare på forumet, tänk på att om dom beter sig lite fyrkantigt är det inte med ont uppsåt utan p.g.a. bristande erfarenhet. Var en god kamrat och inte en översittare!
  7. Använd inte VERSALER. På ett forum är det samma sak som att skrika. På ett forum talar vi med varandra, skrika får du göra någon annanstans.
Post Reply