Camp Mallorca - En skön start på säsongen

Skriv här om du vill organisera ett eget träningspass, tipsa om träning med andra klubbar eller berätta någon annan träning som du vill slå ett slag för.
Post Reply
Christer Hedberg

Camp Mallorca - En skön start på säsongen

Post by Christer Hedberg »

Image

Sommarsäsongen går mot sitt slut och vintersäsongen närmar sig.
Varför inte fira allt vinterslit med en resa till värmen på Mallorca vid påsktid nästa år?

Life & Style Travel firar 10-årsjubileum under 2009 och firar det med en jättesatsning – Camp Mallorca '09 – som arrangeras runt påsken.

Precis som tidigare blir det guideledda rundor i minst 4 fartgrupper varje dag. Men det finns också en rad kul nyheter:

Vätternrundevecka
Perfekt för dig som skall köra någon av Vätternrundorna och vill veta mer. Vi cyklar på dagarna och har specialföreläsningar på kvällarna.

Mountainbike
Redan i år smygstartade mountainbiken men 2009 är det full satsning. En av guiderna är Berra Markusson som bland annat kört Paris-Dakar på motorcykel och arrangerar mtb-loppet Gotland Bike Battle.

Kampen om berget
Bergakungatempot på steroider (kanske inte en helt lyckad jämförelse kom jag på...). Kämpa uppför den 12 kilometer långa serpentinbacken vid Sa Calobra mot ett cykelproffs. Den som inte har mjölksyra efteråt bjuder laget runt...

Simning
Hotellets uppvärmda pool är nyrenoverad och uppfyller FINA's krav.

Spa
I somras byggde hotellet klart sin nya spa-avdelning. Perfekt för en slapp vilodag eller för dig som åker med som anhörig.

Göteborgsguider
Vi kommer vara minst två guider från Göteborg – jag och Suzanne.

Detta är några av de nyheter som är klara just nu, men det kommer läggas till mer allt eftersom. Du kan läsa mer på lägrets hemsida, där du också kan anmäla dig till ett nyhetsbrev.

http://www.campmallorca.se
Post Reply