BLI EN BÄTTRE CYKLIST OCH ORKA MER I VARDAGEN

Nyheter

Hej alla venner!

Ni har nu möjlighet att lyssna på och vara delaktiga i en Workshop som gör dig till en bättre cyklist. Våran föreläsare Nicolina kommer först att hålla ett föredrag om matens betydelse för din träning och välmående.

Därefter hjälps vi åt i olika grupper att laga en tre rätters måltid som baseras på det vi nyss fått lära oss. Detta under ledning av Nicolina. Självklart får vi sedan äta upp det vi lyckats fixa ihop.

Tillfället för detta är söndagen den 14 november kl 17-20. Lokal för detta meddelas senare då jag håller på att utvärdera olika förslag. Klubben sponsrar den största delen av kostnaderna men en symbolisk summa av 200 kr/pers får ni betala för detta kalaset.

Så vad skall du nu göra för att delta i denna inspirerande söndags eftermiddagen är att anmäla dig i tråden på forumet och Swisha 200 kr till 0708-132303.

Jag är tacksam om ni anmäler er så fort som möjligt då jag väljer lokal utefter antal deltagare. Anmälan, som är bindande, skall ha kommit till mig senast den 1 november.

Styrelsen och undertecknad hälsar er välkomna att delta i denna Workshop för en bättre hälsa och att vi äntligen kan träffas och umgås såsom vi gjorde innan pandemin. Dock skall vi alltid tänka på att vara försiktiga.

Forza Lygnare
Fabbe

Kalendarium
Senaste foruminlägg