Lygnartåget 2021

Nyheter

Eftersom Vätternrundan flyttat sista betalningsdatum till 15 april avvaktar vi med att starta upp bokningssystemet för tåget. Ingen vet idag om Vätternrundan kommer att genomföras och hur pandemin utvecklas. Vi följer utvecklingen av Corona-pandemin noggrant vad det gäller smittspridning och vaccinationer kommande månader. Som alla förstår är det i stort sett omöjligt att genomföra en tågresa i sovvagnar under rådande restriktioner. För att vi skall känna oss trygga på tåget måste smittspridningen gå ner rejält och vaccinationstakten skruvas upp så att restriktioner från FHM gör resan möjlig.

Förutsättning för bokningsstart är att det blir en Vätternrunda i juni som planerat. Vi avvaktar läget och ser datum för start av bokningen i början av april som vår absoluta deadline för att kunna genomföra Lygnartåget 2021. Vi hoppas kunna starta tidigare om det är möjligt!

Hur resan kan genomföras med vagnkonfiguration, prissättning av resa och mat har vi arbetat igenom. Allt är klart och vi kommer att uppdatera all reseinformation på tågets hemsida inom kort. Hur pandemin utvecklas vet vi inte i nuläget, men vi hoppas att Vätternrundan kan genomföras och att vi kan köra tåget.

Hälsningar,
Lygnens Venner

Kalendarium
Senaste foruminlägg