Hej Cykelvenner!

Restaurang Tavolo

Då är det dags att anmäla sig till årets trevliga dryckesprovning. Denna gång kommer vi besöka Vinbaren som ligger i anslutning till Restaurang Tavolo. Adressen är Södra Larmgatan 2. 

Fredagen den 3 februari klockan 18:00 börjar vinprovningen, så kom gärna en kvart innan. Vi får då en trerätters avsmakningsmeny (kallskuret mm från Medelhavet) och fem viner att prova. Provningen tar 1- 1,5 timme. Detta kostar 1 250 kr som du betalar till mig, (se anmälan). 

Efter provningen är det bokat på Restaurang Tavolo där vi fortsätter kvällen med mat mm. Där får var och en beställa vad den vill äta och dricka. Klubben bidrar med 400 kr/pers till maten. Jag ordnar med detta på plats. Så missa inte att anmäla dig till en trevlig kväll med dina cykelkompisar utan att behöva sitta på en cykel och kämpa i motvinden och kylan. Jag har förbokat 10-15 platser så vänta inte att anmäla dig. 

Anmälan: 
Du skickar ditt namn, mejladress och telefonnummer till mig, [email protected] så får du betalningsalternativen för att betala anmälningsavgiften 1250 kr som gäller för vinprovningen. Maten på Tavolo betalar du själv beroende på vad du ätit (minus 400 kr som klubben bidrar med). 

Sista anmälningsdagen är söndagen den 15 januari och är bindande.

Varmt välkomna. 
LYGNENS VENNER by Fabbe

11 reaktioner till “Hej Cykelvenner!”

  1. I går provade vi viner och fick mycket kunskap. Som vanligt jättetrevligt med god mat på Tavolo efteråt. Det blev en sen kväll med mycket tjöt.
    Tack till Fabbe som fixat detta i många år.

    Vill lägga upp foton men hittar ingen funktion för detta?

    Lagt ut foton på klubbens Facebook.

Lämna ett svar