Bli medlem

Medlemsavgiften i Cykelklubben Lygnens Venner från och med 2021 är 300 kr/kalenderår. Du betalar till vårt bankgirokonto BG 216-6700 eller Swish 123 249 56 38.

Vi behöver dina uppgifter för att undvika dubbelbokningar, för att kunna informera om alla våra aktiviteter och registrera dig i idrott-online.

Registreringsformulär

Bankgiro: 216-6700
Swish: 123 249 56 38

Frågor och svar om medlemskapet

Vi har inget krav på att du ska vara medlem, men det är förmånligt att vara det då du förutom alla förmåner även får en egen identitet i idrott-online, får egna inloggningsuppgifter så att du kan del av all information på vår webbplats och kan kommunicera via andra medlemmar på vårt forum osv. Det är ett självklar val att bli medlem om du cyklar regelbundet med oss.

  • Gemensamma cykelrundor året runt
  • Organiserat deltagande i Vätternrundan med förberedelse, transport, logi, fargrupper m.m.
  • Gemensamma subventionerade träningsläger
  • Övriga subventionerade cykelevenemang t ex Velodromcykling i Köpenhamn, tävling på Bornholm, närliggande cykeltävlingar mm.
  • Klubbkvällar med olika teman och föredrag
  • 15 % rabatt på cyklar, cykeldelar och reparationer hos Sportspec.
  • Trevlig cykelgemenskap i “Den glada cykelklubben

Medlemskapet i Lygnens Venner kostar 300 kr/kalenderår.

Vi cyklar i tre olika fartgrupper och anpassar hastigheten efter alla deltagare. Är du ny i gruppcyklingen så är det lämpligast att du hänger med i vår lägsta fartgrupp som vi kallar “Grön grupp“. Vill du cyklare fortare finns medelhastigheten i “Gul grupp” och de snabbaste cyklisterna kör “Röd Grupp“.

Lygnens Venner är en ideell förening och vår verksamhet grundar sig på att alla hjälps åt och ställer upp när så behövs. Alla kompetenser behövs och all insats uppskattas. Vi ser därför att du också bidrar med en ideell insats när så efterfrågas.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är SportSpec_logo_for_biketags_CMYK.jpg

Välkommen som medlem i Lygnens Venner