Vätternrundan 2023

Vätternrundan 2024

Hej Venner,

Hur man än vänder och vrider på Lygnens Venner så kommer man alltid fram till att Vätternrundan är motorn i föreningens verksamhet. Det är sommar ännu men det är dags att börja planera igen! I år hade vi tre grupper,  sub-8, sub-10½ och sub-12½. Det blev ungefär 100 cyklister som startade i klubbens färger. Riktigt kul!

Lygnens Venners föranmälda grupper 2023

Klubben har nu föranmält två startgrupper till Vätternrundan 2023. Det är 40 cyklister i varje och de startar 04:38 och 05:08. Totalt har vi alltså 80 platser till våra medlemmar som vi hoppas fylla – gärna med råge!

Dags att hitta glada ledare och formera Sub-grupper för VR 2023

Alla är självklart välkomna att cykla Vättern i klubbens färger i valfri takt men vi gillar ju gruppcykling, och ser positivt på sub-satsningar – med olika fartmål.

Vi hoppas och tror att tankar kring sub-grupper och tider börjat gry. Det glunkas om 9, 9½, 10½ och 12½ timmar… Kanske andra tidsmål också? Det är anmälningsdags redan i oktober så det är tid att gå från tanke till beslut och handling.  

Om du vill leda en sub-satsning så är du mycket välkommen att höra av dig till styret på [email protected] så ska vi se till att marknadsföra din grupp på hemsidan!

Maila oss gärna innan den 30/8 då vi har nästa styrelsemöte. (Självklart kan du snacka med oss på telefon eller på någon träning också…).

Viktiga datum

29 september – Sista dag att skicka in ytterligare ansökan för förbokad grupp.

7 oktober – Gruppledare får gruppens starttid, gruppens anmälningskod samt information om den fortsatta anmälan.

20 oktober – Sista dag för att slutföra gruppens anmälan. Outnyttjade startplatser kommer att plockas bort.

Lämna ett svar