Arbete pågår!

Under kommande veckor kommer webbplatsen genomgå en förändring med en del nya funktioner.

En nyhet är Lygnarnas egna forum där alla medlemmar kan komma till tals. Ge gärna din synpunkt på vad du anser vara av värde för att utveckla webbplatsen. Mer kommer så håll uppsikt på allt som händer.

Forumet

Forumet har utvecklat i syfte att alla som har inloggningsuppgifter enkelt ska kunna nå ut med sitt budskap. Det kan handla om det mesta som är cykelrelaterat och har med klubben att göra. Min förhoppning är att detta kommer vitaliseras och det hela blir till vad ni medlemmar vill att det ska bli. In och se hur det fungerar

Buggfix

Försök att få igång mediadelning från Facebook pågår. Den strular och skapar massa varningar som kladdar ned sidan. Jag hoppas att den ska vara igång inom kort.

Publicering

Ni som har publiceringsrätt, d v s passledare, kan numera få upp ett inlägg på förstasidan genom att välja att lägga inlägget i kategorin “Förstasidan”. Artiklarna publiceras i omvänd kronologisk ordning efter publiceringsdatum så ett nytt inlägg kommer således högst upp på sidan. En klassisk bloggfunktion. Ska ni publicera ett lång inlägg, liknande denna så kan ni med fördel använda LÄS MER funktionen genom att klippa in det blocket.

Bildkompremering

Jag har implementerat en bildkompremeringsfunktion som automatiskt minskar ner storleken på bilden i syfte att fungera på sidan. Vi får se hur den fungerar, men ni som publicerar måste hålla koll på att bilder som ni publicerar inte är för stora. Hoppas att denna funktion löser delar av bildproblemet.

Ny webamster

Jag som numera axlar ansvaret att hålla webbplatsen rullande, vill gärna ha återkoppling på vad ni skulle vilja få ut av webbplatsen. Möjligheter finns att “trolla med knäna” och få till det mesta, men det kan i vissa fall vara knepigare än man först anade. Kom gärna med förslag och som alltid gäller regeln att om du kommer med en idé så får du också vara behjälplig för genomförandet.

Återkoppla gärna till mig via mail: ingemar.stralberg (a) gmail.com eller telefon 0737-360489.

/Er nya webmaster Strålis

Lämna ett svar