Klubbkväll 22 november

Dags för klubbkväll på temana “Från ö till ö” och “Cykla i sol”. Kvällens föredragshållare är Anders Alexandersson och Ingemar Strålberg

Från ö till ö

Öckerös långdistanscyklist Anders Alexandersson genomförde sommaren 2023 en ensamcykling genom Europa från Mallorca till Öckerö. Anders berättar om svindlade upplevelser om hur det är att cykla genom Europa och presenterar ett omfattande bildmaterial som inspirerar alla långdistanscyklister. Detta är ett mycket intressant föredrag som ni inte får missa.

Cykla i sol

Ingemar Strålberg besöker årligen ett annorlunda resmål för cykelsemester; Thailand. Cykling är inte det första som Thailand associeras med, men Ingemar har cyklat dryga 400 mil i närområdet kring turiststaden Hua Hin, som ligger ca 20 mil söder om Bangkok. Detta blir ytterligare en inspirerande föredrag att ta del av och vad man bör tänka på när det cyklas i ett tropiskt klimat, vänstertrafik och en helt annan cykelkultur.

Plats: Lindholmspiren 7, 4tr (Fortos lokaler)
Tid: Onsdag den 22/11 kl 19:00
Anmälning senast: Söndag den 19/11 kl 23:30

Antalet platser är begränsat och vi behöver veta vilka som kommer så in och anmäl er snarast i kalendariet till denna begivenhet.

Lämna ett svar