Sub-9 och mycket mer till Vätternrundan 2024!

Planeringen inför Vätternrundan 2024 är i full gång! Även nästa år kommer våra fina gulsvarta tröjor att synas på startlinjen i Mottala. Vår klubb kommer att företrädas av flera grupper med olika starttider och tidsmålsättningar. Vi ska bli många lygnare även på nästa års Vätternrunda!

Redan nu kan vi annonsera att en av våra grupper kommer att bli en sub-9, det vill säga ett gäng venner som tillsammans kommer att sikta på att cykla Vätternrundans 315 kilometer under 9 timmar. Gruppen kommer att ledas av Dario Mantino. Mer information om sub-9 finns i ett event i kalendariet här på hemsidan, gå in där (Första träffen med sub-9!) för att ta del av innehållet och dyk gärna upp på gruppens första event! De som är intresserade av denna satsning uppmanas även att mejla sitt namn till [email protected].

Vi vill också uppmana medlemmar som är intresserade av att leda grupper med andra tidsmålsättningar än sub-9 att komma med förslag till mejladressen [email protected]. I september kommer styrelsen att fatta beslut om mer exakt vilka grupper som kommer att köra Vätternrundan under klubbens flagg. Detta kommer att meddelas här på hemsidan. I samband med det kommer vi även att annonsera en gemensam cykeldag till oktober-månad, där de som är intresserade av att vara med i våra VR-grupper får tillfälle att umgås och träffa sina Vätternkompisar, först på två hjul och senare på en after bike.

Börja ladda redan nu inför VR24 och hör av dig till både styrelsen och Dario vid intresse.

Vi hörs snart!

En kommentar till “Sub-9 och mycket mer till Vätternrundan 2024!”

Lämna ett svar